UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Як вибрати якісну москітну сітку?

Як вибрати якісну москітну сітку?

 

Прихід нового весняно-літнього сезону більшість наших співвітчизників зустрічає з натхненням, адже не за горами відпустки, та й просто приємно буде насолодитися теплими сонячними променями, ясним небом та природою, що оживає після зимової сплячки. Однак є в цій чудовій порі року і свої недоліки, які створюють для нас чимало труднощів. До їх числа можна зарахувати пил, що задувається вітром у відкриті кватирки і вікна наших будинків, а також різну дрібну «живність», що весь час намагається пробратися в наше житло через зазначені лазівки, змусивши нас випробувати певний дискомфорт і ставлячи під загрозу безпеку нашого здоров'я.

 

Втім, дана проблема досить просто вирішується шляхом встановлення на вікна спеціальних пристроїв: москітні сітки. Нестачі пропозицій з продажу і виготовленню їх сьогодні безумовно не спостерігається, однак, далеко не всі такі пропозиції можна назвати якісними. Не варто забувати, що мова йде не тільки про здатність сітки затримувати частинки пилу і комах, а й витримувати додаткові навантаження у вигляді поривів вітру, дощу і т.д. Крім того, москітна сітка повинна оптимально вписатися в віконну конструкцію, не зіпсувавши її зовнішній вигляд.

 

Саме тому, перш ніж відправитися в магазин, вам варто відповісти на два питання: яка вартість москітної сітки вас влаштовує і який тип її конструкції підходить до вікна вашого будинку? Що стосується відповіді на перше питання, то тут універсальної ради дати неможливо. Якщо ви вирішили заощадити, тоді для вас більш актуальним варіантом стануть рамкові москітні сітки. Вони дешеві, легко кріпляться до вікна, правда, не зовсім практичні у використанні. Більш дорогий варіант - розсувні сітки. Ось тут до практичності питань не виникне, бо в будь-який час ви зможете звільнити віконний отвір, щоб впустити в приміщення більшу кількість свіжого повітря.

 

Ще один варіант покупки позиції: москітні сітки Житомир – це оформлення замовлення на їх виготовлення. Цей спосіб ми вважаємо практично ідеальним, бо ви отримуєте можливість заздалегідь визначитися з розмірами і формами. Крім того, ви зможете замовити москітні сітки, оснащені т.зв. системою «антикішка», тобто надійним профілем, що запобігає можливість випадання з вікна ваших домашніх вихованців. До слова, замовити виготовлення будь-яких видів москітних сіток ви зможете, не виходячи з дому, звернувшись до нашого інтернет-ресурсу, де також надаються багато інших корисних послуг.