UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Арочні вікна - досконалість в деталях

Ще з давніх часів арочні вікна надавали особливого шарму і по-своєму прикрашали як звичайні будинки, так і унікальні витвори великих архітекторів. Сьогодні гарний котедж не представляється без такого унікального елемента, як арочне вікно. Сучасні пластикові аркові вікна допомагають склити з оптимальним підходом до ситуації. Цей елемент декору дозволить прикрасити як старовинний особняк, так і ультрамодний заміський будинок. Арочні вікна довговічні, надійні і красиві.

Сам процес виготовлення арочного вікна досить дорогий і трудомісткий. Якщо Ви вирішили придбати арочні вікна, тоді Вам просто необхідно знати деякі технологічні обмеження. Арочні вікна - це завжди красиво і модно, але покупець повинен пам'ятати, що:

Виготовлення вікон даної конструкції вимагає підключення до виробництва кваліфікованих співробітників і відмінного обладнання. Тільки при використанні якісного матеріалу (профільних систем, скла, армувального профілю, а також ущільнювачів) можна досягти бажаного результату, а саме металопластикового арочного вікна такої якості, що прослужить довгий час.

Компанія «Візаж» пропонує своїм клієнтам виробництво, а також установку пластикових вікон, що мають найсміливіші геометричні форми трапеції, вікна арки, круглі вікна, овали, трикутники та ін.. Співпрацюючи з нами, Вам не доведеться відмовлятися від своїх дизайнерських ідей на користь простих вікон. Тільки «Візаж» здатний реалізувати Ваші мрії в реальність.

Будьте на крок попереду моди і досконалості разом з компанією «Візаж».