UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Про вікна подбай – гарне літо май!

Літо дарує нам багато теплих і сонячних днів. Це пора відпусток, але у такий спекотний сезон хочеться забезпечити і комфортний відпочинок в оселі.

Як таке можливо?

Вікна ТМ «Візаж» впораються з будь-якими завданнями! Ми виготовляє якісну продукцію, яка чудово служить як взимку, так і влітку.

Встановлення пластикових віконних блоків передбачає їх подальше обслуговування, особливо в міжсезоння. Належну увагу потрібно приділити зміну режимів. Завдяки їх перемиканню можна регулювати мікроклімат у приміщенні. У спекотну пору року це допоможе уникнути надходженню гарячого повітря та пилу до вашої оселі.

Для того, щоб це зробити, необхідно відрегулювати ролики у фурнітурі: відтягнути цапфу і повернути проти годинникової стрілки. Після такої маніпуляції навантаження на ущільнювач зменшується, а повітрообмін в оселі збільшується.

Окрім цього фурнітура потребує спеціального догляду. Її потрібно 1 – 2 рази на рік чистити, а рухомі частини змащувати маслом.  Чистки потребує і ущільнювач, адже він може втратити еластичність та свої вологовідштовхувальні властивості.

З настанням тепла потрібно подбати і про чистоту склопакетів. Для чистки рами можна використати як і звичайним мильний розчин, так і спеціальний засіб, але саме скло потребує делікатного догляду, тому краще скористатися миючими засобами, які призначені саме для цього.

Правильний догляд за вікнами забезпечить вам комфорт у вашій оселі не тільки влітку, а й у будь-яку пору року.