UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

«Візаж» - вікна нашого міста!

Коли настає час придбати та встановити нові вікна, завжди з’являється багато запитань, але найважливіші стосуються якості продукту та монтажу. Обираючи компанію, важко зорієнтуватись серед великої кількості продуктів та послуг, але для виконання якісної роботи варто знайти досвідчених спеціалістів, які знають свою справу.

Компанія «Візаж» - лідер з продажу вікон у Житомирі, послуги та продукція стають дедалі більше затребуваними не лише серед житомирян, але й серед жителів інших областей України. Це й не дивно, адже за більш ніж 20 років роботи, компанія зробила багато кроків вперед, задля свого розвитку. «Візаж» - не просто високий рівень кваліфікації кожного працівника, але й стабільність, якої потребує кожен.

Для ТМ «Візаж» надзвичайно важливо, аби кожен клієнт отримав вичерпну інформацію, щодо будь-якого питання, що стосується послуг, адже співпраця починається з якісної консультації. Замовлення виготовляється у найкоротші терміни – аспект, яким компанія пишається. Виклик замірника на об’єкт та виконання першокласних робіт з монтажу та демонтажу металопластикових конструкцій завжди здійснюється лише професіоналами, які працюють не перший рік. Цей етап відображає досвід, наявний рівень кваліфікації, що будує імідж компанії в очах споживачів.

Великий вибір продукції зумовлений потребами клієнтів: пластикові вікна від провідних українських та німецьких виробників (Trokal, TEC), склопакети, фурнітура Winkhaus,KALE, алюмінієві конструкції, фасадні системи, різноманітна комплектація вікон (підвіконня ПВХ, відливи, москітні сітки), жалюзі (вертикальні, горизонтальні, ролетного типу та «день-ніч»), ролети (ролетні решітки, рольставні), а також виготовлення промислових секційних та гаражних воріт. Менеджери ТМ «Візаж» допоможуть підібрати продукт за необхідними для вас критеріями та характеристиками, підкажуть, на чому можна зекономити чи навпаки, на чому не варто.

Компанія «Візаж» турбується про своїх клієнтів та інформує усіх про європейську програму IQ-energy, що дозволяє отримати 35% компенсації на утеплення житла. Скористатись такою можливістю можуть власники приватних квартир та будинків, а також фізичні особи та ОСББ. Оформити «теплі кредити» можна у комерційних банках, які беруть участь у програмі, на сьогодні це АТ «УкрСиббанк». Ця програма дасть можливість значно зекономити на опаленні в холодні пори року.

Турбота про кожного клієнта, високий рівень сервісу, професіоналізм та стабільність – усе це про компанію «Візаж»! Довіряйтесь лише найкращим! Вікна «Візаж» - 23 роки незмінна адреса: вул. Перемоги 10

Телефон: (0412) 41-84-40; (0412) 41-84-41; (067) 442-52-09

Детальна інформація про компанію та послуги на сайті: visage.zt.ua

Сторінка у Facebook – https://www.facebook.com/okna.dveri.zhitomir
Сторінка в Instagram - https://www.instagram.com/visage_zhitomir