UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

«FENIS» - гарант якості!

Продукція FENIS - це гарантія якості і запорука успіху в будь-якій справі. Адже виробник даної продукції - це досвідчена турецька компанія , яка багато років поспіль займається виробництвом алюмінієвих профілів , що допоможуть вирішити багато архітектурних рішень сьогоднішнього дня , починаючи від простих будівель і закінчуючи навіть зимовими садами.

Дуже багато хто погодиться з тим , що кожній людині завжди буде приємно перебувати в період зимової холоднечі в райському куточку. Адже в тріскучі морози завжди хочеться трохи літа і приємного садового затишку. Просторо, тихо, затишно і тепло. Такий райський куточок посеред зими можна легко знайти в зимовому саду, архітектурі якого це додасть притягальний і неповторний вигляд.

За допомогою унікальних і надійних алюмінієвих конструкцій компанії «FENIS» можна добитися абсолютно різних, але в той же час порівняно вдалих дизайнерських рішень, доступності та простоти в обслуговуванні для Вашого зимового саду.

Але не тільки зимові садки можна організувати за допомогою продукції «FENIS». Алюмінієві профілі з італійським походженням мають високу надійність і міцність , що дає можливість без сумнівів використовувати подібну продукцію для вирішення самих нездійсненни завдання архітектурного дизайну. Саме високий рівень надійності дає продукції «FENIS» значний авторитет на ринку алюмінієвих профілів.

Декоративне або безбарвне захисне покриття, електростатична і анодирувана фарбування - головні перевагу продукції «FENIS», яку в Україні представляє компанія «Візаж».

Тепер Ваш будинок може засяяти новими відтінками й довершеними архітектурними виконаннями. Адже серед продукції компанії « FENIS » можна легко знайти вікна чи двері, а « теплі» профілі « FENIS » доставлений Вам більше затишку і тепла.

Якщо покупцеві терміново необхідний матеріал для створення оригінальної фасадної конструкції, тоді продукція компанії «FENIS» - це саме те, що Ви шукаєте. Ви створите таку конструкцію , що ні краплі не поступляться європейським стандартам.

Якісна продукція , що перевіренна багатьма роками досвіду, - це те, що потрібно сучасному будинку. Створюйте нові будівельні ідеї та втілюйте їх за допомогою компанії «Візаж», співробітники якої без всяких проблем підберуть Вам саме той продукт, що Ви шукаєте.