UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Торгове обладнання з алюмінієвого профілю

SARAY Житомир - торгово-виставкова система алюмінієвих профілів. Основне її призначення - виробництво різних алюмінієвих конструкцій для виготовлення вітрин, стійок, перегородок, іншого виставкового обладнання, яким зазвичай користуються виставкові комплекси, магазини, офіси, кіоски, павільйони.

Торгове обладнання з алюмінієвого профілю

Система алюмінієвих профілів SARAY також дозволяє створювати самі різні комбіновані конструкції з пластиком і склом , використовуючи алюмінієві профілі різних колірних гам, а також комбіновані конструкції з використанням ламінованого МДФ, ДСП. При використанні галогенною або люминисцентной підсвічування конструкції перетворюються в унікальні презентаційні споруди, які мають досить широким оглядом з усіх боків.

Які достоїнства і переваги алюмінієвого профілю? По-перше, виставкове і торгове обладнання з такого профілю досить легкі і разом з тим досить міцні. По-друге, легко трансформуються, набуваючи різні модифікації, швидко і безпечно розбираються і збираються. І по-третє, таке торговельне обладнання має привабливий, презентабельний вигляд, привертаючи до себе увагу відвідувачів, що є важливим для власників торгових і виставкових площ. Алюмінієві конструкції, крім того, є досить довговічними і можуть використовуватися протягом тривалого часу.