UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Металопластикові вікна: зміни в конструкціях за 50 років

За останні кілька років лідери європейських і американських ринків ПВХ- вікон збільшили свої виробничі потужності в кілька разів, що пов'язано з відновленням зростання попиту на пластикові віконні профілі як у сегменті скління новобудов, так і реконструкції та заміни світлопрозорих конструкцій.

Зміна концепції будівництва сприяє модернізації вироблених віконних конструкцій. У цьому напрямку очевидні кілька тенденцій розвитку:

Для ілюстрації перерахованих вище тенденцій розглянемо кілька інноваційних досягнень в області віконного виробництва останніх місяців.

Енергоефективні вікна із закругленими стулками

Польська компанія - виробник ПВХ- вікон і дверей запускає виробництво енергоефективних пластикових вікон із закругленою стулкою Energetic Round, створеної на основі профілю Gealan S 9000. Монтажна ширина збільшена до 83 мм. Нове вікно являє собою 6-камерний профіль віконної рами і стулки, де конструкційна сталь утворює сьому камеру в рамі. Конструкція оснащена системою інтелектуального розподілу ущільнень у 3 вимірах. Третій ущільнювач середнього ущільнення захищає віконну фурнітуру від впливу вологи, сприяє підвищенню показників тепло- і звукоізоляції вікна.

Протизломна фурнітура

Ширина 2 - камерних склопакетів - до 54 мм, глибина установки збільшена до 26 мм, завдяки чому чутливі до холоду зони склопакета захищені від впливу навколишнього середовища.

Коефіцієнт теплопередачі, рівний 0,92 Вт/м·К, свідчить про відповідність системи Energetic стандартам пасивного вікна.

Незаперечною перевагою нових віконних профілів є їх оснащення протівовзломной фурнітурою за стандартом WK1, системами АctivPilot Comfort або АctivPilot Select.

Блокування Zoom - захист по- литовськи

Литовська система блокування пластикових вікон Zoom може встановлюватися як в нові вікна, так і у вже експлуатовані. Блокатори з нержавіючої сталі угвинчуються в металеве армування віконної рами в 4 місцях. Кожен блокатор здатний витримати навантаження до 1,8 тис. кг - таким чином, віконну систему неможливо зламати із зовнішнього боку. Вартість одного блоку - тора обійдеться в суму близько $ 15.

Енерегосберегающее провітрювання

Все більше виробників віконних профілів відкривають виробництво серії вікон з внутрішньопрофільних системами провітрювання. Система працює таким чином, що вуличне повітря проникає в приміщення через воздуховод, який утворює вентиляційна камера всередині профілю коробки уздовж всього периметра рамного блоку. Повітропровід розташовується в середній частині профілю ко- боязкі і термічно ізольований двома повітряними камерами, як з боку вулиці, так і з боку квартири. Додатковим відмінністю внутрішньопрофільних вентиляції від інших при - точних пристроїв є значну відстань (половина периметра віконного блоку, або 2,7-4 м), яке долає повітря по повітропроводу, перш ніж проникне в приміщення.

Внутрішньопрофільних системи провітрювання мають ряд переваг: