UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Підбір підвіконня для віконних конструкцій

Металопластикові вікна - складні конструкції. Не менш складними є і додаткові елементи до вікон, такі як відливи, жалюзі, підвіконня і т.д. Їх наявність покращує функціональність віконних конструкцій. Вони роблять їх більш повноцінними.

Розглянемо, наприклад, підвіконня. Напевно, жодна жінка не може уявити вікна без них. Адже вони так люблять розставляти там свої вазони. Але це далеко не основна функція підвіконня. Підвіконня позитивно впливає на теплостійкість вікон та надає естетичний вигляд.

Вибір підвіконнь широкий та різномантний. Підвіконня можуть бути з ДСП, мармуру, граніту, дерева, ПВХ (пластику). Підібрати красиве підвіконня за своїми побажанням дуже і дуже просто.

Найбільш широке застосування у підвіконнь з пластику. Вони в естетичному та технічному плані відмінно вписуються до металопластикових вікон, оскільки виготовляються з того ж матеріалу (полівінілхлориду) і не вибиваються із загального фону. Також існує багато варіантів декорування пластикової поверхні для отриманням бажаного ефекту (ефект мармуру, натурального дерева і т.д.).

Підбір підвіконня для віконних конструкцій

Існує важливий нюанс, який потрібно врахувати при виборі підвіконня. Цей нюанс - ширина. Відомо, що вікна з різних причин можуть пітніти. Широке підвіконня може бути однією з цих причин, оскільки воно є серйозною перепоною циркуляції теплого повітря від батареї до вікна! Тому до вибору підвіконня потрібно підходити виважено.

Для грамотного підбору підвіконь можете сміливо звертатися в компанію «ВІЗАЖ»!