UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Пластикові вікна в дитячій кімнаті

Пластикові вікна в кімнаті, де спить, грає, вчить уроки ваша дитина, відіграють дуже важливу роль в підтримці нормального температурного режиму. Діти частенько хворіють, особливо в осінній та зимовий періоди, тому всіма силами потрібно захистити дитину від хвороб. Починати профілактику хвороб потрібно з видалення протягів в дитячій кімнаті. Найкращий засіб від протягів – хороші пластикові вікна, які на відміну від дерев'яних вікон, повністю герметичні, та їх не потрібно заклеювати на зиму.
Але пластикові вікна не всі однакові. Тому для дитячої кімнати краще підбирати вікна зі склопакетом з енергозберігаючим покриттям. Монтаж вікон також потрібно робити особливо ретельно та якісно, з дотриманням усіх норм ГОСТу. В результаті вікно в дитячій дійсно буде теплим, діти будуть здорові і радісні.
 
Дуже важливо також захистити дитину від шуму, забезпечивши комфортне середовище, спокійний та тихий сон. Вікна з 2-камерним склопакетом відмінно підійдуть для цього, особливо якщо ви живете на першому чи другому поверсі, і коли вікна дитячої кімнати виходять на гучну вулицю.
 
В цілях безпеки обладнайте вікна в дитячій кімнаті ручками із замком, або зі спеціальною функцією, що унеможливить випадкове відкривання дитиною вікна. В той же час така фурнітура збереже можливість провітрювати кімнату.
 
Дуже важливо, щоб всі складові вікна для дитячої кімнати (склопакет, профіль, фурнітура і т.д.) мали якісні сертифікати та свідоцтва.