UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Не викидайте гроші у вікна – вкладайте в них!

Про кризу в країні зараз не говорить тільки ледачий. І поки деякі просто чекають змін, прогресивні українці шукають відповідь на питання «що робити?».
Компанія «ВІЗАЖ» знає відповідь на це питання – зберігайте свої кошти! Як це зробити? Відповідь: не втрачайте їх, а вкладайте у вікна. І ми пояснимо, чому це працює.
Не секрет, що в країні великий рівень інфляції. Дорожчає хліб, дорожчає техніка, дорожчає одяг, дорожчають і вікна, для виробництва яких використовуються комплектуючі з Європи.
Але є й інша сторона медалі. Європейські постачальники, щоб не втрачати постійних замовників, роблять великі знижки надійним партнерам. Таким наприклад, як компанія ВІЗАЖ. Тому у нас і зберігаються доступні ціни на вікна.
Заміна вікон – це те вкладення, яке позитивно вплине на якість життя в будь-якому випадку, навіть під час кризи.

Варіанти інвестицій.

Заміна вікон в новобудовах

Можливі причини для заміни вікон:

 

Заміна вікон в житловій квартирі

Як правило в старих квартирах встановлені старі пластикові вікна (або, навіть, дерев'яні). Через це є великий ризик, що постраждає мікроклімат в квартирі. Замінюючи старі пластикові вікна на якісні та сучасні, ви вирішуєте цю проблему.

Як впливають старі вікна на мікроклімат в квартирі:

І це тільки частина проблем, які можуть призвести до порушення мікроклімату в квартирі. А порушення мікроклімату веде до погіршення стану квартири та умов проживання і, як наслідок, відбивається на здоров'ї та самопочутті ваших близьких.

Уникнути всіх цих проблем можна і потрібно, замінивши старі пластикові конструкції на вікна нового покоління.
Тому рекомендуємо вкладати гроші в нові хороші вікна від компанії ВІЗАЖ! Цим ви вдало інвестуєте свої заощадження і забезпечите здоров'я і благополуччя своєї родини.

І робити це краще прямо зараз, оскільки скоро може бути набагато дорожче.