UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Чи дихають пластикові вікна?

Пластикові вікна в Україні використовуються вже понад 15 років, і за цей час сформувався ще один міф, що пластикові вікна «не дихають», «потіють», «плачуть» і багато інших термінів, пов'язаних з запотіванням внутрішнього скла в приміщенні, особливо в приміщеннях з підвищеною вологістю, наприклад на кухні.

Так, дійсно в деяких випадках буває випадання конденсату на внутрішньому склі. Але закони фізики ніхто не відміняв. При різниці температур і вологи між приміщенням і вулицею, конденсат накопичується на найхолоднішому місці, - на склі!

Пластикові вікна набагато герметичніше старих дерев'яних, і та волога, яка раніше вбиралася дерев'яними вікнами, тепер проявляється на поверхні нового вікна.
Проблема конденсату, в першу чергу, - це проблема поганої вентиляції квартир і будинків. Термін експлуатації будинків і якість вентиляційних каналів, залишається під великим питанням.

Єдиною рекомендацією проти цього ефекту є своєчасне провітрювання приміщення. Як цю проблему може вирішити вікно? Регулярним відкриванням, або системою провітрювання!
Для організації надходження свіжого повітря в квартиру всі вікна від компанії «ВІЗАЖ» забезпечені фурнітурою з вбудованим механізмом зимового провітрювання, що дозволяє, не відкриваючи вікно цілком забезпечити провітрювання приміщення.