UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Укоси для пластикових вікон

При монтажі пластикових вікон деформується внутрішня частина віконного отвору, що негативно впливає на зовнішній вигляд вікна та експлуатаційні характеристики. Тому, після встановлення вікон, обов'язково потрібно виконувати обробку укосів.

Є 2 способи обробки укосів вікна – це штукатурка і встановлення укосів пластикового вікна. Компанія «ВІЗАЖ» рекомендує встановлювати пластикові укоси – вони ідеально поєднуються з пластиковими вікнами, не деформуються і не тріскаються від перепаду температур. Крім того, пластикові укоси не потребують додаткової обробки. В експлуатації пластикові укоси прості й зручні. Термін експлуатації пластикових укосів до 20 років.

Укоси для пластикових вікон

Обробка укосів виконується відразу після монтажу вікон. Установка пластикових укосів не вимагає багато часу і сил, тим не менше, певні знання будуть потрібні, тому цю роботу краще довірити професіоналам. Від кваліфікації майстра залежить не тільки зовнішній вигляд укосів, але й експлуатаційні характеристики.

Перед установкою пластикових укосів старі штукатурні видаляються, а всі щілини зашпаровуються монтажною піною. Після чого встановлюється верхня панель, і потім - бічні. На завершальному етапі всі стики зашпаровуються силіконом білого кольору.