UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Вікна з металопластику – як вибрати

Вікна з металопластику – як вибрати

До сьогоднішнього дня в багатьох квартирах і будинках ще стоять вікна радянських часів, з рамами з дерева, що вимагають регулярного підфарбовування та ремонту. А також щорічної купівлі та встановлення всіляких паперово-паралоно-замазочних застосунків, необхідних для утеплення житла. І все більше громадян задаються питанням - «Як вибрати сучасні вікна серед великої різноманітності, що пропонує ринок». Ми ж рекомендуємо вам вікна ПВХ Житомир, Київ – доставка та встановлення.

 

Не дивно, що вікна з полівінілхлориду все частіше замінюють старі дерев'яні вікна. ПВХ вікна мають ряд незаперечних переваг. Вони мають:

 

При виборі вікон з металопластику, потрібно звертати увагу на якість профілю. Якість пластика, з якого складається профіль, це надійність, відсутність шкідливих добавок і зовнішній вигляд.

Усередині кожного ПВХ вікна присутня металева армуюча вставка, необхідна для жорсткості профілю. Застосування таких вставок товщиною менше 1,5 мм, може призвести до деформування вікна.

Склопакети однокамерні і двокамерні.

Двокамерний склопакет краще зберігає тепло і практично «прибирає» весь шум з вулиці.

При виборі вікна з пластику звертайте увагу і на фурнітуру. Неякісна фурнітура – це гарантовані проблеми вже в перший рік використання.

Якщо профіль, склопакет і фурнітура високої якості, професійно зібраний, а потім і встановлений справжніми майстрами, то немає сумнівів, що вікно буде служити багато десятиліть. Ну а будинок стане тепліше і затишніше!