UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Для чого потрібні москітні сітки на пластикових вікнах

москітні сітки на пластикових вікнах

Кожен раз, коли ми по весні розкриваємо наші вікна або балконні двері для того щоб отримати задоволення від теплого весняного повітря, ми залишаємося повністю беззахисними перед міріадами мух, комарів та інших літаючих комах. А в кінці весни та на початку літа через відкриті вікна залітає ще й усіма нами улюблений тополиний пух. Так от, повністю убезпечити своє житло від цих проблем дозволить установка спеціальних москітних сіток на ваші пластикові вікна, а так само і на балконні двері. Це доповнення до пластикових вікон просто незамінне, особливо, якщо ви проживаєте поблизу від паркових зон і водойм.

Здійснити замовлення москітних сіток можна в комплекті, разом з оформленням замовлення на установку пластикових вікон. Хоча, якщо все ж ви забули це зробити, або не надали значення важливості цього доповнення до вікон під час замовлення, то існує можливість замовити установку москітних сіток і згодом.

 

Москітні сітки Житомир за своєю конструкцією бувають двох різновидів - без петель, та з петлями. З нашого досвіду, можемо порадити вибирати москітні сітки на вікна саме з петлями. Такий різновид дозволить при необхідності відкривати і закривати москітну сітку, як віконну стулку. Але, вирішувати, звичайно ж, вам. Якщо у вас немає звички визирати у вікно, звісившись через підвіконня, то вам підійдуть сітки і без петель.

 

Москітні сітки досить прості в експлуатації і обслуговуванні, вони з легкістю знімаються на зиму, і так само легко встановлюються навесні. Для того щоб очистити сітку від пилу, бруду і пуху, досить протерти її звичайною губкою, злегка змоченою в мильній воді, або будь-якому іншому миючому засобі.

 

Можна перерахувати деякі незаперечні переваги всіх москітних сіток:

 

 

На зиму москітні сітки рекомендується знімати з вікон, і прибирати їх в комору, або інше зручне місце для зберігання. Але ця рекомендація не є необхідною, і не носить обов'язкового характеру. Якісні москітні сітки виробляються з таких матеріалів, які не бояться перепадів температур, і атмосферних опадів. Ці матеріали не розтріскуються, і повністю позбавлені від можливості появи цвілеві грибки.

 

Система кріплень для сіток робиться універсальною, і дозволяє встановлювати москітні сітки на вікна будь-яких можливих форм і конструкцій. Не обов'язково застосовувати їх тільки на пластикових вікнах. З таким же точно успіхом їх можна встановлювати на вікна з будь-яких інших матеріалів, будь то дерево або алюміній.

 

Ми думаємо, що людям, що встановили у себе вдома москітні сітки в Житомирі (та по всій Україні), не довелося пошкодувати про своє рішення. Адже цей простий додаток до вікон послужить відмінним захисником від всіх видів комах, вуличного пилу, і добре всім відомого своїми неприємними властивостями тополиного пуху.