UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Вибираємо пластикові вікна для дачі

На дачі, особливо в тому випадку, коли яскрава весняна рослинність і ландшафтний дизайн радує око, відпочинок приносить ані трохи не менше задоволення, ніж час, проведений на кращих курортах. Щоб радував не тільки екстер'єр, а й інтер'єр, слід подбати про надійність і комфорт дачного будинку, в тому числі про його склінні.

У дачному будівництві застосування пластикових віконних конструкцій має свої особливості. Причина криється, перш за все, в більш високій якості і, відповідно, високій ціні, ніж необхідно для економічного літнього будиночка.

Практичність на першому місці.

Для дачника найважливіша справа  –  сад і город. Тому одним з непорушних пріоритетів є маловитратне і безтурботне житло. Однак, час змушує вносити корективи. Адже дерево, яке служить матеріалом для більшості будиночків на дачних ділянках, схильне до старіння. Зносу і старінню схильні і дерев'яні вікна, які необхідно підфарбовувати і заклеювати.

Пластикові профілі вікна мають більш естетичний вигляд, який, з практичного боку - не має собі рівних і ніякого перефарбовування не потрібно. Встановивши вікно на базі ПВХ профілів одного разу, ви вже не згадаєте про нього і про його ремонт протягом десятиліть.

Що важливо знати, встановлюючи вікна ПВХ зі склопакетом в неопалюваному дачному будинку сезонного проживання?

Відповідно до стандарту на склопакети, цей вид конструкцій не рекомендується використовувати на об'єктах, де температура приміщення в зимовий час може опускатися до -5 градусів Цельсія. Ця обставина пояснюється тим, що виникає при цьому різниця тисків всередині склопакета і зовні може привести до розбиття скла.

Встановлюючи пластикові вікна з ПВХ профілів в дерев'яний будинок з бруса або в зрубі, слід враховувати можливе зміщення і «рух» колод, яке нівелюється установкою вікон в спеціальну дерев'яну раму  – оклад (окосячка).

Установку вікон в дачному будинку можна зробити своїми руками, що не є складним завданням для людей, що мають будівельні навички. Проте, варто пам'ятати про необхідність ізоляції монтажного шва від попадання в нього вологи (в тому числі пара) і захистити його зовні і зсередини від сонячного випромінювання.

Купуючи вікна у нас, Ви можете бути впевнені, що Ваш відпочинок за містом буде приємним і комфортним!