UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

ЛАМІНОВАНІ ПЛАСТИКОВІ ВІКНА

Процес ламінації  –  нанесення на ПВХ профіль з допомогою спеціального клею і методу пресування багатошарової акрилової плівки з декоративним малюнком. З ламінованого металопластикового профілю можна виготовити: ламіновані металопластикові вікна, ламіновані металопластикові двері, рідше процес ламінування використовується при декоруванні алюмінієвих конструкцій. Ламіновані металопластикові вікна підібрані в колір, чудово гармонують з дерев'яним паркетом, меблями, стінами.

Навіщо це потрібно пластиковому вікну?

Як вже було сказано вище, ламінація була винайдена для того, щоб надавати будь-якій поверхні необхідний декоративний вигляд. Така ж функція її і в вікнах ПВХ. Оскільки пластик має білий, в масі, колір, то і вікна стандартно, теж білі. Таке рішення, хоча і можна назвати класичним, не є універсальним і однаково прийнятним для різних інтер'єрів. Саме з цієї причини, виробники профілю, передбачили можливість його, профілю, декорування, для досягнення потрібного ефекту.

 

Етапи процесу ламінування?

1. Профіль рухається горизонтально, по напрямних санчатах, в ламінаційний верстат. Ламінат, з попередньо нанесеним шаром, що клеїть, під температурним впливом наклеюється на поверхню, якій потрібно додати декоративний тон.

2. Після того як плівка закріплена на поверхні, готовий елемент повинен пройти процедуру охолодження і технологічний етап "пасивної склейки"  –  застигання клейового шару.

Профіль можна ламінувати в нестандартні комбінації кольорів як з однієї, так і з двох сторін (ламінація з обох сторін, тільки зсередини приміщення, тільки зовні). У разі двосторонньої ламінації, плівку, як правило, наносять на профіль коричневого кольору, пофарбований в масі.

Коли виконується ламінування під дерево, до потрібного профілю для ламінування може бути попередньо пофарбований в масі, мати не білий, а карамельний, або темно коричневий відтінок. Це робиться з тієї причини, що такий елемент  –  віконна стулка або рама  –  не буде сильно кидатися в очі, як якщо б був білого кольору.

Для більш акуратної реставрації ушкодженого шару можна використовувати спеціальні тонувальні будівельні маркери необхідного тону.

Вибираючи віконну компанію, зверніть увагу на термін виробництва ваших кольорових вікон. За мінімальними строками, такі вікна не можуть бути виготовлені раніше ніж через 7 днів  –  термін необхідний для пасивного склеювання ламінату з поверхнею ПВХ профілю.

Пам'ятайте, пластикові вікна не тільки захищають від шуму і холоду  –  вони є важливим елементом декору Вашої оселі. Встановивши кольорові вікна на Ваш профіль, Ви додасте в свій інтер'єр яскраві фарби!