UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Весна... Час подбати про вікна

Очікування тепла і світла, пробудження юного листя та квітів зігріває душу, дарує їй прекрасну надію.
Завжди хочеться насолодитися свіжим весняним повітрям не тільки на вулиці, а й весну пустити у власну домівку.

Як це можливо? З вікнами ТМ «Візаж» можливо все!

Фірма «Візаж» є однією з лідируючих на ринку продажу і виробництва металопластикових конструкцій в Україні.

Встановлення вдосконалених пластикових віконних блоків передбачає їх подальше обслуговування. Особливо чітко це проявляється в міжсезоння, при переході режимів «зима-весна». Хороше регулювання віконних конструкцій дозволить уникнути маси проблемних моментів. По суті, регулювання являє собою профілактичний ремонт, який дозволяє визначити готовність віконних конструкцій до зміни погодних умов при переході від холодної пори року до потепління.

Одним з основних переваг пластикових вікон вважають його герметичність, яка перешкоджає виникненню протягів і допомагає утримувати нормальний мікроклімат в приміщенні, а саме стабільний температурний режим і вологість. При тривалій експлуатації вікна або в момент його встановлення, герметичність знаходиться на мінімальному рівні. Це пов’язано з безліччю причин. Для віконної конструкції, яка вже знаходитися у використанні, характерні поломки, які знижують рівень герметичності. Це призводить до формування нестабільної мікрокліматичної обстановки.

До середини весни погодні умови стають набагато кращими, отже потрібно ПВХ-вікно перевести в літнє положення. Для цього відтягується цапфа і переміщується вліво. Правильно перекласти ролик допоможе насічка. Після переміщення цапфи вона повинна дивитися на ручку вікна.
Після регулювання цапфи навантаження на ущільнювальний матеріал зменшується, в результаті приплив повітря з вулиці збільшується.

Подібне положення ролика рекомендується для всіх ПВХ вікон: весною вікно відкривається і закривається багато разів, ущільнювач не повинен витримувати великі навантаження і деформації.

Піклуйтеся про комфорт та затишок своєї оселі!