UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Команда «Візаж» здобула срібло на клубному чемпіонат з міні-футболу «Весна 2012»

29 квітня у Житомирі відбувся перший клубний чемпіонат з міні-футболу «Весна 2012», в якому взяли участь п’ять команд: «Омакс», «Візаж», «Вольт», «Датур» і «Домотроніка». Ці команди сформовано з працівників компаній, які є членами Клубу відмінних рекомендацій Master Club.


Змагання проходили на спортивного майданчику для міні-футболу Житомирського державного технологічного університету.

Після жеребкування, під час якого команди-учасниці було поділено на дві групи, розпочалася битва за чемпіонський титул. До першої групи ввійшли такі команди, як «Візаж», «Домотроніка», «Датур», а до другої – «Вольт» та «Омакс».

Цікава і динамічна гра у відбірковому турнірі показала, що всі команди налаштовані на перемогу та прагнуть потрапити до півфіналу. З першої групи після декількох красиво і результативно проведених ігор в півфінал вийшли команди «Домотроніка» і «Візаж».

У результаті зіграних матчів першої групи у лідери вирвалась командна «Візаж»: «Візаж» – «Датур» 3:1; «Домотроніка»–«Датур» 2:1. В той же час у другій групі, де грало лише дві команди – «Омакс» та «Вольт», обидві увійшли до півфіналу з вражаючим рахунком: 8:0!
  Під час гри за вихід до фіналу «Домотроніка» здобула перемогу над «Вольт» з рахунком 4:1,  а  «Візаж» впевнено переміг  «Омакс» з результатом гри – 6:0.

За підсумковими результатами змагань, які продовжувалися більше чотирьох годин, абсолютним клубним чемпіоном стала команда «Домотроніка», друге місце посіла команда «Візаж», третє – команда «Омакс» і почесне четверте – команда «Вольт».

За спортивною традицією переможцям та учасникам чемпіонату організатором змагань було вручено грамоти. Крім того, чемпіон, команда «Домотроніка», отримав футбольний кубок і грошову премію. На прощання, за участю усіх команд, учасниць змагань, були зроблені пам’ятні фотознімки.

Увесь колектив компанії «Візаж» вітає свою команду з здобуттям другого місця!

Василь ГОРА