UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Вызов замерщикаВызов замерщика
Оконный калькуляторОконный калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Команда «Візаж» виграла золотий кубок переможця клубному чемпіонаті з пейнтболу «Літо 2012»

 

У неділю 1 липня, на спортивно-туристичній базі «Чудодієво», яка знаходиться в сосновому лісі за Олієвкою (Черняхівський напрямок), зустрілися шість клубних команд – «Візаж 1», «Візаж 2», «Домотроніка», «Омакс»,  «Вольт» та «Світлоприлад» ( що не є членом Master Club, який замінив команду «Омакс 2», по технічним причинам), щоб взяти участь у першому клубному чемпіонаті з пейнтболу «Літо 2012».

 

 

 

 Після інструктажу всі гравці (30 чол.) отримали комплекти спеціального захисного обладнання: штани, куртки, жінки – додаткові жилети, шлеми та пневматичні автомати з кульковими набоями, начиненими фарбою. Дальність враження такою кулькою досягає 70 метрів.

 

 

Екіпіровані бійці вишикувались в довгий ланцюг перед. плацдармом. Лунає команда: «Розійтись!» і починається видача набоїв, по 300 кульок на кожного бійця. Заряджаються «магазини», і перші дві команди «Візаж 1» і «Візаж 2» виходять на поєдинок. Перед кожною з команд поставлене завдання: зняти з флагштоку прапор, який майорить в центрі огородженого високою капроновою сіткою плацдарму і занести його на базу противника. Команда, яка виконає завдання, стає переможцем бою і отримує 10 балів, а програвша – 0 балів.

 

 

Перший бій продовжувався недовго, та все ж команді «Візаж 1» вдалося у важкому двобої пронести прапор на територію противника та вирвати перемогу.

Змагання проходили в одне коло, де кожна команда грає з кожною. А це – 15 відповідальних і напружених боїв! Переможець визначається за кількістю набраних балів та результатами особистих змагань.

 

 

У відбірному турнірі найкращою виявилась команда «Домотроніка», яка виграла чотири з п’яти боїв та набрала 40 балів. Команда «Візаж 1» набрала 30 балів. Інші три команди: «Омакс», «Вольт» і «Світлоприлад» набрали по 20 балів. При цьому у двох останніх співпала кількість порушень та дискваліфікацій, тому командам «Вольт» і «Світлоприлад» довелося додатково виясняти стосунки на полі бою за право виходу до півфіналу і в результаті перемогла команда  «Вольт». Команда «Візаж 2» виявилася найслабшою і вибула з гри відразу після відбірного туру.

 

Таким чином, до півфінальних ігор потрапили чотири клубні команди: лідер «Домотроніка», «Візаж 1», «Омакс» і «Вольт». Відповідно команді «Домотроніка» випало грати з командою «Вольт», а команді «Візаж 1» з командою «Омакс».

 

 

У півфіналі «Домотроніка» буквально за декілька хвилин розгромила команду «Вольт» , а команда «Візаж 1» перемогла «Омакс».

У важкому поєдинку за третє місце команда «Вольт» ледве-ледве здолала дуже агресивно налаштовану команду «Омакс».

 

Наступною півфінальною грою була гра між командами «Візаж 1» та «Омакс». Виграш команді «Візаж 1» у цьому поєдинку полегшив один з бійців «Омакса», в якого закінчилися набої, і він, беззбройний, був майже впритул «розстріляний» бійцями противника у власному укритті.

 

 

 

 


Щодо фіналу, то в ньому зустрілися найсильніші – «Домотроніка» і «Візаж 1». На очах у команд, які завершили змагання, та уболівальників розгорнулась видовищна і водночас драматична баталія – справжня маленька війна за звання абсолютного чемпіона та золотий чемпіонський кубок! Фаворити змагань, бійці з «Домотроніки», вирішили у фінальному поєдинку провести блискавичну атаку на плацдарм противника і – трохи перехитрували самих себе, тому що стали легкою мішенню для бійців «Візажа 1», які грамотно зайняли кругову оборону.

Швидко розправившись з основними силами атакуючих, один з бійців «Візажа» (а це була жінка!) вихопила прапор з рук знешкодженого противника і під щільним прикриттям переможно ввірвалася з ним на порожню базу «Домотроніки».

Так команда «Візаж 1», завдяки залізній витримці та проявленій холоднокровності, у вкрай запеклій боротьбі з надзвичайно сильним суперником достойно виборола чемпіонський титул у першому клубному чемпіонаті з пейнтболу, організатором якого виступив Клуб відмінних рекомендацій Master Club.

 

Щодо турнірної таблиці, то вона виглядає наступним чином:

 

Місце

Назва команди

Кількість балів

1

2

3

4

5

6

«Візаж 1»

«Домотроніка»

«Вольт»

«Омакс»

«Світлоприлад»

«Візаж 2»

50

50

40

20

20

10

 

Колектив  компанії «Візаж» приєднується до привітань свої команди та вітає своїх співробітників з блискучою перемогою та здобуттям чемпіонського кубка переможця!