UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Як вибрати профіль для ПВХ

Звичайно, купувати віконні та дверні пластикові вироби слід з розумом. Наші поради та рекомендації допоможуть вам визначитися з особливостями кожної пропозиції, зроблять вас більш обізнаним у цій специфічній галузі будівельних конструкцій.

Для вибору вікон слід знати на що звертати увагу, зокрема важливо розрізняти марки пластикового профілю. Навіть в одного виробника є профілі істотно розрізняються класом і, відповідно, ціною. Дізнатись як не переплачувати, ви зможете оцінивши запропоновану профільну систему за технічними параметрами нашого каталогу. Ви зрозумієте, таким чином, які бувають відмінності не тільки чисто візуальні, але й технічні.

Зазначимо, що, вибираючи кращий полівінілхлоридний (він же - пластиковий) профіль для свого вікна краще віддати перевагу профілі ПВХ класу "А", сертифіковані не тільки в Україні, але і мають міжнародні сертифікати якості RAL, DIN ISO.

Профіль ПВХ. Рама і стулка є основними елементами віконної конструкції, саме їх естетичні та технічні характеристики визначають фізичні та експлуатаційні властивості пластикового вікна ( іноді ще зустрічається його позначення як металопластикове або ПВХ вікно).

Оскільки естетична сторона питання уподобання тієї чи іншої марки профілю ПВХ є суто особистою прерогативою, кожна профільна система в нашому каталозі супроводжується описом тільки ключових технічних особливостей: