UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Металопластикові вікна та природні фактори

Для високоякісних металопластикових вікон природні фактори не є небезпекою. Вони до них досить стійкі. Будь-то дощ або сувора зима. Що ж забезпечує високу герметичність, чудову ізоляцію та ще й водонепроникність?

Конструкція сучасних віконних конструкцій продумана до найдрібніших деталей. Для високої стійкості до дощу важливу роль відіграє ПВХ-профіль. Від якості якого безпосередньо залежить герметичність вікна, адже при деструкції профілю вона може бути порушена. Що вкрай небажано. Для того, щоб уникнути цих неприємностей необхідно встановлювати вікна з профілем високого класу (класу А). Такі металопластикові вікна мають покращені технічні параметри.

Не менш важливу роль грає гума ущільнювача. Тому при замовленні вікон обов'язково поцікавтеся у менеджера про властивості і типи ущільнювача. Також важливо після встановлення вікон ущільнювачі потрібно час від часу змащувати, щоб підтримувати їх у належному стані.

Наступний важливий параметр – корозійна стійкість фурнітури. Віддавайте перевагу тільки перевіреним торговим маркам, та не економте на цьому грошей. В іншому випадку прийдеться платити двічі.

Важливу роль у захисті від дощу займають віконні відливи. Вони уберігають стіни від вологи під віконними прорізами.

Коли ви обираєте металопластикові вікна, сміливо запитуйте у продавців сертифікати та свідоцтва, які підтверджують технічні характеристики та надійну якість продукції.