UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Чому варто замовляти вікно і підвіконня в одній компанії?

Все разом – в одному місці!
Чому покупці все більше вибирають для покупок супермаркети замість ринків? Тому що це зручно. Зручно, коли в одному місці ви можете придбати і хліб, і масло, і м'ясо. Зібрати все в одну корзину і розрахуватися за весь її вміст в одному місці. І тим більше ця можливість актуальна при головному дефіциті сучасного життя – часу!

Тоді чому б, вибираючи нові вікна, не скористатися принципом «супермаркету» і не придбати те, що вам потрібно, в одному місці? Давайте подивимося, що ми отримуємо в цьому випадку.

Загальну стилістику будинку краще витримати при підборі одразу всіх комплектуючих. Вибирати із зразків подібної стилістики в одному місці набагато простіше та зручніше.

Роботи в цьому випадку майже завжди виконуються «під ключ»: замір, всі необхідні розрахунки за розміром вікон і підвіконь, консультації з демонстрацією зразків, гнучкі умови оплати, оформлення договорів на об'єкті або в найближчому офісі – все це до ваших послуг у компанії ВІЗАЖ.

Можливе зниження загальної вартості за рахунок комплексності замовлення. Також, роблячи комплексне замовлення, є можливість взяти участь в акціях та скористатися істотними знижками.

Гарантійне обслуговування на всі компоненти замовлення. Компанія ВІЗАЖ здійснює скління та відповідає і за якість вікон, і за якість підвіконь. А також за якість всіх супутніх послуг.

Повний контроль термінів по всьому замовленням. Ваше вікно буде готове в певний термін і повністю, так як ці терміни регулюються тільки однією компанією. Значить, ви не зіткнетеся, наприклад, з тим, що ваше вікно вже готове, а підвіконня потрібно чекати кілька місяців.

Наявність персонального менеджера. Ви завжди будете мати можливість запитати у персонального менеджера, як просувається робота по вашому замовленню. Ніяких постійних дзвінків різним людям. Один професійний менеджер, повністю відповідальний за весь проект.

А роблячи замовлення у компанії ВІЗАЖ, що зарекомендувала себе на ринку вікон, ви отримуєте також всі новинки з цієї сфери. Новітня фурнітура, високотехнологічне скло, сучасний профіль – все це дає гарантію того, що ваше вікно буде надійним і прослужить вам довгі роки.