UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Нові вікна у компанії ВІЗАЖ доступніші зі 30% компенсацією від держави

Настав той довгоочікуваний час, коли ви, нарешті, зібралися замінити вікна в своєму будинку, але у вас не вистачає грошей?

Житомиряни, які бажають утеплити свої будинки і хочуть встановити нові вікна, можуть розраховувати на фінансову допомогу від держави. Кабмін та банки «Ощадбанк», «Укргазбанк», «Укрексімбанк» продовжують реалізацію програми із часткового відшкодування кредитів, виданих на придбання енергозберігаючого обладнання або матеріалів. Відповідну постанову №231, Кабінет Міністрів України прийняв 8 квітня 2015.

Так, власники приватних будинків і квартир, отримуючи кредит на купівлю вікон в компанії ВІЗАЖ, можуть розраховувати на 30%-ву компенсацію позики від держави.

Приходьте до нас в компанію ВІЗАЖ і виберіть для себе сучасні та енергоефективні вікна. Після цього досить буде подати в банки (на вибір) «Ощадбанк», «Укргазбанк», «Укрексімбанк» стандартний пакет документів на отримання кредиту. Коли банк дасть згоду на видачу кредиту, необхідно сплатити 10% від вартості вікон і отримати кредит.

minus-30-procentov-kredita

 

Розмір компенсації за програмою державної підтримки:

Кредит надається на термін до 36 місяців.

Ставка - 25% річних, обов'язковий внесок - 10% від вартості товару. Мінімальна сума кредиту - 1 тис. грн., Максимальна - 50 тис. грн.

При видачі кредиту банк стягує разову комісію в розмірі 3%.

Можливе дострокове погашення кредиту без додаткових комісій.

 

Як отримати кредит?

Для отримання кредиту необхідно виконати прості кроки:

  1. Вибрати енергоефективні вікна в компанії «ВІЗАЖ».
  2. Отримати рахунок-фактуру на обраний товар і надати її в банки (на вибір) «Ощадбанк», «Укргазбанк», «Укрексімбанк» разом з усіма необхідними документами для отримання кредиту.
  3. Отримати згоду банку про видачу кредиту.
  4. Оплатити компанії «ВІЗАЖ» обов'язковий перший внесок у розмірі 10% від вартості товару та надати в банк квитанцію про оплату.
  5. Отримати кредит, який надається шляхом перерахування кредитних коштів на рахунок продавця, і надати в банк документ, що підтверджує одержання товару від продавця.
  6. Отримати від Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України відшкодування частини суми кредиту (30% від суми кредиту, але не більше 10000грн.).

 

Документи, необхідні для надання кредиту:

Що відноситься до енергоефективного обладнання та/або матеріалів:

noviye-okna-v-kredit

для квартир в багатоквартирних житлових будинках:

для одноквартирних житлових будинків додатково:

 

Скористайтеся можливістю встановити вдома сучасні металопластикові вікна, заощадити кошти і зменшити суму рахунків за опалення!