UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Фурнітура для пластикових вікон

stattya_02-07-2015

Фурнітура для пластикових вікон має важливе значення. Багато покупців при виборі вікон не надають їй належної уваги – це помилка. Фурнітура має велике значення для нормальної і довгої експлуатації пластикових вікон. Чому? Ви дізнаєтеся про це, ознайомившись із цією статтею.

 

Кожна хороша фірма, яка займається виготовленням, продажем або встановленням пластикових вікон, така як ВІЗАЖ, постійно акцентує увагу покупців на придбання якісної фурнітури. Одним з найкращих варіантів, пропонується фурнітура німецького виробництва, але й коштує вона дорожче всього.

 

Територія України розташована в кліматичних широтах з холодними зимами. Для більшої теплоізоляції приміщень в основному використовуються двокамерні пластикові вікна, а важить одна стулка такого вікна більше 60 кілограмів. Це велика вага. Саме фурнітура утримує важкі стулки вікон, не дозволяючи їм випасти в приміщення будинку або на вулицю. А якщо врахувати, що фурнітура, як і пластикові вікна в цілому, продукт довгострокового використання - її якість має бути високим. Не можна допустити того, щоб в процесі використання пластикові вікна прийшли в несправність, в результаті установки на них неякісної фурнітури.

 

Фурнітура - це точний і складний механізм замикання/відмикання, який містить у собі велику кількість складових деталей, а не тільки лише петлі і ручки. До неї відноситься:

 

 

Якими вимогами повинна володіти якісна фурнітура:

 

  1. Вона повинна бути розрахована на додаткове навантаження (вага). Ідеальний варіант - фурнітура підвищеної міцності із сталі, хромована.
  2. Її механізми спроектовані правильно, працюють легко без докладання особливих фізичних зусиль.
  3. У комплект якісної фурнітури потрібно включити мікроліфт.
  4. Силові елементи фурнітури, включаючи осі і механізми запирання, обов'язково повинні бути металевими, а не з пластмаси або пластику.
  5. При замовленні пластикових балконних дверей – наявність додаткових петель. Це дозволить рівномірно розподілити навантаження.

 

Виробники якісної фурнітури дають гарантію користування на термін служби не менше 5 років або не менше десяти тисяч циклів.

За додатковими довідками сміливо звертайтеся в компанію ВІЗАЖ – наші фахівці із задоволенням вам допоможуть!

Адреса: м. Житомир вул. Перемоги, 10. Телефони: (0412) 41-84-40, (0412) 41-84-41, (067) 442-52-09.