UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Які жалюзі ми можемо встановити на пластикові вікна?

Які жалюзі ми можемо встановити на пластикові вікна?

Давайте розбиратися. Варіанти такі: горизонтальні і вертикальні. А також, ми не залишимо без нашої уваги такі жалюзі, як рулонні, роликові і касетні.

 

Жалюзі горизонтальні.

Головною перевагою цих жалюзі, вважається зорове збільшення будь-якого простору. При виборі матеріалу, робимо акцент на нашому інтер'єрі в приміщенні.

 

Жалюзі вертикальні.

Даний вид жалюзі має також свої плюси. Приміщення з низькою стелею, відразу стане візуально довшими. Виготовляють їх з дерева, з тканини, з пластика і алюмінію.

 

Жалюзі рулонні.

Більшість рулонних жалюзі, зроблені з тканини. Скручуються вони, наверх в рулон. Всі тканини оброблені і просякнуті різними засобами. Кріпити їх можна без свердління, на спеціальний скотч. Матеріал вибирається, в залежності від потреб і побажань самої людини, і від характеристик даного приміщення.

 

Жалюзі касетні.

Також, їх ще можна назвати рулонно-касетні. Були придумані для пластикових вікон. Являє собою касету, в якій знаходитися згорнутий рулон. Касета, кріпиться прямо на верх пластикового вікна до стулки. Вибір матеріалу при цьому виді жалюзі, залишається за вами, так як може бути використаний будь-який.

 

Роликові жалюзі.

Це теж саме, що і касетні, але з невеликою відмінністю. Рольштори бувають такі, які рухаються по напрямних, знаходяться в коробі і просто висять. Управляти ними можна за допомогою пульта.

 

Основні види ми з вами розглянули, тепер вибір за вами!