UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Фасади з ПВХ

Фасади з ПВХ

Фасадні системи використовуються як зовнішні прозорі схеми. Фасад будівлі, який виконаний зі скла є актуальним і модним трендом сучасного будівництва, який дозволяє розширити межі звичного розуміння архітектури, вікон, особистого чи громадського інтер'єру в цілому.

 

Фасади з ПВХ профілю

ПВХ профілі застосовують як обрамлення склопакетів фасадних груп маленької площі. Через істотну власну масу та деякі особливості матеріал обмежений у сфері застосування скління фасадів. Однак за допомогою пластикових вікон, ПВХ дверей, а також комбінацій можна створити прекрасні елементи будівлі. Пластикові вікна доступні в ціні і тому можуть бути використані в якості обрамлення фасаду.

 

Дерев'яні фасадні системи

Дерев'яні рами та двері протягом декількох століть застосовуються для спорудження будівель малих і великих архітектурних груп. В даний час сильно вдосконалили фасадні віконні системи. За допомогою дерев'яних фасадних конструкцій зі склопакетами можна перетворити звичайний брусовий будинок на витвір мистецтва. Однак, як і пластик, дерево має обмеження при спорудженні фасадів. Сталеві та алюмінієві вікна можуть вертикально засклити фасад.

 

Алюмінієві і сталеві фасади

Алюміній, який поєднується зі сталлю – це найміцніший матеріал, здатний формувати фасад. Застосовуючи алюмінієві, сталеві фасадні системи створюються багатовисотні будинки з прозорими фасадами. Наприклад: бізнес-центри, житлові квартали, фабрики і заводи, аеропорти.

 

Фасади з алюмінію в сполученні зі склопакетами є найтехнологічнішим способом зведення споруд, але великі витрати на будівництво швидко себе виправдовують!