UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Секційні ворота - коротко про головне

Секційні ворота

У секційних воріт є цілий ряд переваг, що привертають увагу потенційного покупця - зокрема, елегантність і оригінальність конструкції. Відповідно до задумами творців, секційні ворота втілюють у собі переваги інших варіантів гаражних воріт і не містять недоліків.

 

Купуючи секційні ворота, обов'язково запросіть інформацію, пов'язану з гарантійними зобов'язаннями по товару. До секційних воріт обов'язково повинен додаватися паспорт виробу, в якому прописуються обов'язки компанії-продавця. Уважне читання даного пункту дозволить уникнути проблем надалі. Незайвим буде приділити увагу і терміну експлуатації секційних воріт - він повинен становити не менше ніж три роки.

 

Основною відмінністю секційних воріт від інших варіантів стає особливий спосіб переміщення полотна воріт - воно піднімається вертикально вгору, йдучи під стелю. Чим стиків між секціями менше, тим більше герметичною і жорсткою буде конструкція. Додаткова міцність надається за допомогою відокремлених бічних напрямних на верхніх стулках. Фірмові секційні ворота володіють особливим з'єднанням в точках стиків, що дозволяє зробити стулки дверей абсолютно герметичними і уникнути проникнення вологи.

 

Якісні секційні ворота створюються з використанням довговічних і високоміцних матеріалів - пластику з вуглеволокном та оцинкованої сталі. А таких характеристик як безшумний хід і якісна робота механізму можна добитися лише в тому випадку, якщо були використані якісні комплектуючі.

 

Зверніть увагу - якщо ви вибираєте гаражні секційні ворота для Житомира та області, то з урахуванням наших погодних реалій розумно буде вибрати двостінні панелі в якості оптимального варіанту полотна конструкції. Присутність в ньому пінополіуретанового товстого шару дозволяє створити повноцінний тепловий захист. Сучасні секційні ворота володіють усіма необхідними системами безпеки і захисними пристосуваннями.

 

Словом, секційні ворота - це сучасне і оригінальне рішення, в якому ви не розчаруєтеся!