UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Якщо гаражні ворота – то краще секційні

Гаражні секційні ворота

Ворота є однією з головних складових гаража. Найбільш практичну конструкцію мають секційні ворота. Вони привабливі тим, що легко встановлюються і дуже легко експлуатуються. Таким воротам буде радий будь-який власник гаража.

 

Секційні ворота. Що вони собою являють?

Конструкція включає кілька секцій, що містять рухливе з'єднання, що забезпечується сталевими петлями. Кожна секція – це багатошарова сендвіч-панель із зовнішніми сталевими стінками і пінополіуретановим прошарком всередині.

Досить товстими панелями із сталі утворюється замкнутий контур, який гарантує теплозбереження та високий захист від ударів і вітру.

Пінополіуретановий прошарок робить секції воріт дуже стійкими до деформацій. Секції не бояться температурних перепадів і руйнівного кліматичного впливу. Навіть через декілька років секційні ворота не втрачають свого первісного вигляду, їх структура не викривляється і не розшаровується.

На металеві елементи секційних воріт наносяться спеціальні покриття, завдяки яким конструкція стійка до корозійних явищ. Гаражні секційні ворота відмінно функціонують і залишаються зовні привабливими навіть при високій вологості.

Такі ворота мають конструкцію довершену – безпечну і продуману до деталей. Дистанційне керування дозволяє лише натисканням клавіші запустити плавне і дуже тихе ходження полотна, а завдяки бездоганно функціонуючій автоматиці та системі безпеки воно в разі виходу з ладу застраховане від падінь.

Дуже важливий і дизайн конструкції. Секційні ворота виготовляються в різноманітних варіаціях, що дозволяє вибрати відповідну модель під оформлення котеджу або гаража. Такі ворота виготовляються з малюнками (мікрохвилі, фільонки, гофра), що вдало поєднується з будь-яким оздобленням.