UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Що таке профіль склопакета?

Що таке профіль склопакета

Профіль - це основа будь-якого склопакета і коли заходить мова про пластикові вікна, мається на увазі саме застосовуваний профіль. Профілі можуть бути різного типу, але основною видимою відмінністю є їх дизайн та кількість повітряних камер.

 

Камера - це конструктивно-задумана порожнина, що надає твердість профілю. Більшою популярністю користуються 2х і 3х камерні профілі фірм TROCAL, KBE, TEC, Fenis Житомир. У кліматичних умовах з дуже низькими температурами взимку варто звернути увагу на 5ти камерні профілі.

 

Слід врахувати, що в кожному профілі існує камера монтажу армуючого підсилювача. Він необхідний для додання конструкції більшої жорсткості. Вибираючи профіль необхідно враховувати ширину всіх камер. Так 5ти камерний пакет може становити близько 80 мм. Жорсткість його буде значно перевершувати 3х камерний профіль. Імовірність того, що він буде деформуватися в процесі експлуатації, дорівнює нулю. Такий профіль повністю виключає промерзання і утворення конденсату, але вартість профілю і його установка буде значно дорожче.

 

Перед покупкою і установкою склопакета зробіть максимально прийнятний вибір надійності профілю.