UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Вибираємо автоматичні ворота

Вибираємо автоматичні ворота

Автоматичні гаражні ворота Житомир апріорі вважаються найзручнішими в плані експлуатації - досить їх купити, встановити і виходити з автомобіля, щоб в черговий раз відкрити або закрити вручну стулки воріт, не доведеться. Але ворота, що працюють на автоматиці, зустрічаються різними, а потрібно вибрати єдино правильний варіант.

 

Самими технологічними вважаються автоматичні розсувні ворота, що представляють собою шарнірні механізми, з'єднані як до стулок, так і до електричного двигуна. Шарнірні механізми відповідають не тільки за безпосереднє відкриття стулок, але вони вважаються свого роду редукторами, здатними з легкістю відкрити найважчі стулки воріт, зроблених з литої, кованої або навіть суцільної сталі. Досить увімкнути пульт дистанційного керування, як вищевказані ворота відразу ж відкриються і далі, після певного часу, коли автомобіль від'їде від воріт, закриються. Це важливо, якщо на вулиці стоїть спека або холодна погода - виходити з комфортного салону автомобіля, піддаючи організм температурному стресу, більш ніколи не доведеться!

 

Як у місті, так і сільській місцевості більшим попитом користуються і автоматичні секційні ворота. Вони являють собою полімерні секції, надійно скріплені між собою сталевими петлями. Виходить одночасно гнучка і міцна конструкція, яка при активації з пульта ДУ піднімається вгору і всередину гаража, звільняючи в'їзд для автомобіля. Економія вільного простору виявиться значною!

 

Вищевказані ворота мають один недолік - вони по праву вважаються енергозалежними. Але цей недолік повністю вирішено в останніх версіях воріт за допомогою підключення до виносних акумуляторів на 12В, що здатні «потягнути» секції і стулки будь-якої ваги. У автоматичні секційні ворота можна встановити додаткові торсіонні пружини, за допомогою яких в ручному режимі, без використання електрики, можна самостійно відкрити єдину стулку без особливих фізичних зусиль.

 

Можна замовити і відкатні ворота, цінні тим, що вони володіють при підвищеній масі здатністю від'їжджати убік до додаткової напрямно-сталевої рейки. Дані види воріт найчастіше вибираються для тих випадків, коли потрібно забезпечити присадибну ділянку воротами максимальної висоти (більше 6-7 м). І вага єдиної стулки в останньому варіанті значно збільшується. Але за рахунок направляючих, потужного електродвигуна і редуктора, дані види воріт відкриваються швидко, легко і просто. Потрібно буде задіяти тільки дротовий або бездротовий пульт керування.