UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Які бувають склопакети для пластикових вікон

Які бувають склопакети для пластикових вікон

Який склопакет використовувати в пластиковому вікні вирішувати вам залежно від місцевих кліматичних умов, а також призначення приміщення, в яких будуть встановлюватися вікна. На підставі інформації, яка буде викладена в цій статті, ви зможете зробити вибір, який склопакет підійде саме у вашій ситуації. Ми рекомендуємо склопакети Silver Pro Житомир, Київ.

 

В цілому конструктивно склопакети схожі і розрізняються в основному кількістю повітряних камер в ньому:

 

Однокамерні склопакети. Конструкція їх така, що вони виготовляються з двох стекол, а між цими стеклами знаходиться одна камера. Існують також однокамерні енергозберігаючі склопакети. Їх показники значно краще звичайні, навіть двокамерних склопакетів.

 

Склопакети з двома камерами. Вони мають у своїй конструкції три скла і дві камери з повітрям. Така конструкція склопакета володіє більш високими показниками як по шумоізоляційним, так і теплоізоляційним властивостям, якщо порівнювати зі звичайним склопакетом, що складається з однієї камери.

 

Склопакети з трьома і більше камерами. Такі склопакети зазвичай застосовують в місцевостях і територіях з дуже суворим кліматом. Те, скільки камер буде в склопакеті, вирішувати тільки вам, але тут варто врахувати, що в більшості випадків досить енергозберігаючого склопакета що складається з двох камер. Такий підхід дозволить не тільки заощадити, але і отримати більше комфорту і тепла.

 

Енергозберігаючі склопакети також розрізняються за призначенням скла:

 

 

Шумоізоляційні – це ще один з видів склопакетів, про які необхідно написати. При виготовленні таких склопакетів з врахуванням законів фізики, щоб перешкоджати звуковим хвилям проходити через нього. Такий результат досягається двома способами: в першому випадку використовувані стекла мають різницю в товщині, таким чином, виключається резонанс, в другому застосовується спеціальне скло (триплекс). Завдяки застосуванню таких склопакетів можна досягти шумоізоляцію до 50%.

 

Варто згадати також і про звичайний склопакеті, ці склопакети нічим особливо не виділяються, але однозначно пластикові вікна з цими склопакетами будуть набагато ефективніше звичайних дерев'яних вікон.