UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Програма фінансування енергоефективності, IQ energy, в житловому секторі України

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) виділяє додаткові ресурси для підтримки зусиль України в сфері енергоефективності в рамках нової Програми фінансування енергоефективності в житловому секторі України (IQ energy, «Ай-К’ю енерджі») обсягом 75 мільйонів євро.
Метою програми є підвищення енергоефективності в українському житловому секторі, що є одним з найбільших в Європі (понад 10 мільйонів будівель). Програма IQ energy буде впроваджуватися через банк-партнер «УкрСиббанк» з широкою мережею відділень по всій країні. Реалізація програми буде супроводжуватися масштабною інформаційною компанією з метою покращення обізнаності у сфері енергоефективності.

Програма IQ energy підтримується грантовим фінансуванням в обсязі 15 мільйонів євро з Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P), найбільшим донором якого є Європейський Союз. Залежно від типу інвестицій ці кошти будуть використані для покриття до 20 відсотків суми кредиту для позичальників-фізосіб і до 35 відсотків суми кредиту для ОСББ. Крім цього, для реалізації програми передбачається отримання технічної допомоги, що фінансуватиметься з коштів E5P та Шведського агентства міжнародного співробітництва з розвитку (Sida).

Більш детально про програму на сайті http://www.iqenergy.org.ua

Замовляйте на сайті

Умови кредитування від фінансового партнера «УкрСиббанку»:

- Сума кредиту - від 300 до 50 000 грн.
- Термін кредитування - до 36 місяців;
- Щомісячна комісія - 1,99%;
- Без страхування;
- Початковий внесок - від 10%;
- Одноразова комісія - 1,99 %;
- Річна% ставка - 0,00001%.;
- Розмір компенсації - до 20%.