UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Часу дарма не гайте — компенсацію на вікна ТМ Візаж оформляйте!

Однією з найважливіших складових енергоефективності є енергозбереження.  Статистика свідчить: втрата тепла в оселі через вікна може досягати 80 %. Проте сучасні технології, якісні матеріали та майстерне встановлення дозволяють цього уникнути, наприклад, вікна торгової марки «Візаж», мають високий рівень теплоізоляції

ТМ «Візаж» подбала й про те, щоб енергоефективність у власному домі стала для українців доступнішою, взявши участь у програмі IQ energy, розробленій Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР). Вона передбачає зручну та прозору систему кредитування на енергоефективні технології. Окрім того, Шевкі Аджунер, директор ЄБРР в Україні, на прес-конференції повідомив про збільшення розміру компенсації за програмою IQ energy до 35 % вже з 1.07.2017. До цього відсоток компенсації становив 15 % або 20 %. Тепер кожен може отримати компенсацію 35 % від суми кредиту не тільки на товар, але й на його монтаж та комплектуючі.

Отже, щоб взяти участь у програмі, треба зареєструватись в онлайн-системі управління грантами програми IQ energy, обрати товар та партнера з каталогу технологій IQ energy, роздрукувати сертифікат відповідності, купити товар в кредит у зазначеного партнера та встановити його, заповнити заявку на отримання гранту, надати відповідні дані про себе та проект енергомодернізації для перевірки і отримання коштів у розмірі до 3 000 євро на свій банківський рахунок.
Скористатися програмою та взяти кредит на встановлення вікон може будь-яка фізична особа, якщо використовуватиме матеріали, які відповідають будівельним нормам та правилам, оформить кредит у банку-учаснику програми (УкрСиббанк, ОТП Банк) та завершить проект впродовж чотирьох місяців з дати кредиту. Окрім фінансування, проект надає своїм учасника консультаційні послуги з питань, що стосуються енергозберігаючого обладнання та технологій.
Скористайтеся можливістю встановити вдома сучасні металопластикові вікна, заощадити кошти і зменшити суму рахунків за опалення!

Дізнатися детальніше інформацію, Ви можете за телефонами: (0412) 41-84-40; (0412) 41-84-41; (067) 442-52-09.

«ВІЗАЖ» – вікна нашого міста!

м. Житомир, вул. Перемоги 10.