UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Акція! Оплата частинами без переплат!

Компанія «Візаж» - лідер на ринку продажу та виробництва металопластикових вікон та конструкцій в Україні. У будь-який момент кожен бажаючий може вибрати для свого дому саме те, що йому необхідно як по якості, так і по ціні. Ми регулярно пропонуємо нові акції на продукцію компанії.

Зустрічайте нову акцію! У період з 1 квітня по 31 травня, діє чудова пропозиція. Кожен має можливість вже сьогодні придбати вікна «Візаж», а сплачувати – поступово! Ви можете насолоджуватись зручністю та надійністю продукції компанії «Візаж» уже зараз, а оплату проводити протягом 3-х місяців. Позитивним моментом такої акції являється також і те, що оплата здійснюється частинами і при цьому – ніяких переплат! Відсотки по кредиту за Вас сплачуємо ми, а Ви отримуєте безвідсоткову розстрочку. І це – не рекламний трюк! Це достовірні дані, підтверджені авторитетом нашої компанії.

З компанією «Візаж» Ви завжди матимете можливість йти в ногу з часом. Сьогодні «Візаж» пропонує: металопластикові вікна, двері, алюмінієві перегородки, фасади, захисні ролети, секційні гаражні ворота, підвіконня та відливи, протимоскитні сітки і жалюзі.

Чудову весняну акцію від компанії «Візаж» підтримує ПриватБанк, надаючи таку послугу (ліцензія НБУ 22 від 5 жовтня 2011 року).

Вікна «Візаж» - це завжди доступна та якісна продукція!