UA | RU
Instagram Facebook YouTube




Виклик замірникаВиклик замірника
Віконний калькуляторВіконний калькулятор
Вся продукция в кредит! Вся продукция в кредит!
    Голосование

Потрійна вигода від виробника

 

Потрійна вигода від виробника

Пластикові вікна – вже давно не розкіш, а об'єктивна необхідність сьогодення. Адже кожна людина потребує відчуття затишку та комфорту у власному домі. Сучасний ринок насичений торговими марками різних виробників, на ньому присутні як перевірені вітчизняні, так і зарубіжні бренди з світовим ім’ям. Тому, щоб успішно зарекомендувати себе на конкурентному ринку, необхідно бути найкращими у всіх аспектах, починаючи з виробництва і закінчуючи обслуговуванням. Це і є головним правилом роботи компанії «Візаж», яка є лідером на ринку продажу і виробництва металопластикових конструкцій, вже більше ніж 20 років.

Весь цей час, компанія пропонує високоякісні вікна від виробника за вигідними цінами, і вже не перший рік надає своїм клієнтам найкращі металопластикові вікна на будь-який смак і гаманець.

Торгова марка «Візаж», піклується та цінує своїх клієнтів, пропонуючи вигідні акції та знижки, тому до свята Великодня, з 5 по 19 квітня стартує нова, сенсаційна АКЦІЯ « ПОТРІЙНА ВИГОДА*» .

Поспішайте! Встигніть придбати металопластикові вікна від виробника! * При цьому гарантовано отримати 200 грн у подарунок за кожне придбане вікно (+ безкоштовна консультація та виклик замірника на квартиру)!

Детальну інформацію Ви можете дізнатися у менеджера, тел: (0412) 418-440, 418-441.

Якщо говорити про виробництво металопластикових вікон компанією «Візаж», вони представлені в самих різних конфігураціях, що найбільш вигідно розширює вибір споживача. Постачальниками матеріалів для продукції є світові виробники, такі як концерн profine GmbH (конструкції з профілю Trocal 76 AD, Trocal 88мм, КВЕ System 70мм, КВЕ System_58мм, ТЕС 4/60, 5/70). У м/п конструкціях компанії використовується тільки протизламна фурнітура WINKHAUS Activ та ACCADO (Туреччина). У каталогах наявні: круглі, прямокутні, трикутні, загострені, багатокутні, а також в формі трапеції і арок, з ламінацією з однієї або двох сторін.

Металопластикові вікна від виробника принесуть у ваш будинок затишок і світло. Стильний зовнішній вигляд і безліч колірних рішень ідеально впишуться в інтер'єр, а високотехнологічні матеріали та інноваційні технології захистять ваш будинок від шуму і допоможуть зберегти приємне тепло взимку або прохолоду спекотним літом. Великий вибір профілю, склопакетів і комплектуючих дозволять вам вибрати вікна своєї мрії!

Замінивши старі пластикові конструкції на вікна нового покоління ви не тільки уникнете цілий ряд проблем, а й втілите в реальність омріяний дизайн, до того ж суттєво економлячи.

Що може буди краще? Тому рекомендуємо вкладати гроші в нові хороші вікна від компанії ВІЗАЖ! Цим ви вдало інвестуєте свої заощадження і забезпечите здоров'я і благополуччя своєї родини.

 

 

«ВІЗАЖ» – вікна нашого міста!

м.Житомир, вул. Перемоги 10, тел. (0412) 41-84-40, (0412) 41-84-41, (067) 442-52-09.

Офіційний сайт – visage.zt.ua>

е-mail - info@visage.zt.ua